Blizzard släpper äntligen mer info om Diablo 4

Under slutet av 2019 släppte Blizzard nyheten om att Diablo 4 snart kan finnas i en PC nära dig. Snart är dock en definitionsfråga. Har du missat deras video från när dom meddelade nyheten om det efterlängtade Diablo 4 under Blizzcon i höstas så finns den att se här:

Nu under Q1, ett par månader senare, har Blizzard delat med sig av mer info och nyheter kring hur det går och lite spännande inputs om det kommande spelet.

Ett släpp för Diablo 4 ligger trotts allt långt fram i tiden

Det var tidigare i veckan som Blizzard skrev ett inlägg gällande utvecklingen av Diablo 4 där vi fick ta del av en hel del ny info.

Flera nyheter kring spelet som till exempel stödet för co-op och att man lämnat det kritiserade “färgglada” för att återgå till den mörkare layouten i spelet nämndes. Vi fick även en liten sneakpeak från den nya klassen “Cannibals” som ni kan se nedan.

Ännu finns inget datum för släpp. Även om det bådar gått med dessa uppdateringar så vet vi att Diablo är ett spel man väntar på, all teknik bakom ska klaffa. Enligt Luis Barriga på Blizzard så tar spel av denna storleken tid och att spelet inte kommer komma ut snart. Inte ens “Blizzard snart”. Så räkna inte med 2020 med andra ord.