Om oss

Den här sidan kommer att ha en väldigt bred träffbild. Målet är att skapa ett innehåll som blir tilltalande för alla – oavsett vad man är intresserad av. Det ena inlägget kan handla om städning och där vi går på djupet om exempelvis professionell hemstädning och hur rut-avdraget fungerar. Nästa inlägg kan handla om tandvård och munhälsa och det tredje inlägget kan i sin tur handla om hur du bygger en altan. Däremellan så kan texter om träning, kost och juridik stickas in.

Vi kommer att ha fötterna i nutiden och skriva om dagsaktuella ämnen. Men, vi kommer även att ge historiska tillbakablickar och snegla mot framtiden. Det kan då exempelvis handla om 5G och smarta städer, om elbilar och om hur vi kommer att använda digitala hjälpmedel i framtiden. Det senare är ett ämne som kommer med en del frågetecken. Ser man till digitaliseringen så finns det all anledningen att ifrågasätta hur den påverkar vårt mående.

Blir du stressad av social medier? Känner du att du alltid ligger ett steg bakom dina vänner och att du får panik om din telefons batteri börjar blinka rött? Idag är många personer uppkopplade dygnet runt och får information hela tiden. Hjärnan får aldrig vila och vi bygger upp en direkt osund stress. Hälsa och välmående är ämnen som vi verkligen brinner för och om dessa kommer vi definitivt att skriva mer om.

Den här sidan ska alltid vara relevant och ge dig den information du behöver – men kanske aldrig vetat att du haft ett behov av. En sida om allt och för alla! Välkommen!