Hur mycket kostar en golvslipning?

Tråkiga utgifter som hade kunnat undvikas är alltid trist. Men vissa saker behöver göras och blir som en investering, både för dig själv och huset. Anlita en firma för en golvslipning.

Det känns jobbigt att behöva ta in en hantverkare för att slipa golven. Det hade ju egentligen inte behövt hända om du nu inte hade varit så klantig och kollat golven ordentligt innan du köpte huset.

Det är en tråkig kostnad nu när du precis har lagt en massa pengar på ett hus och annat som tillkommit utöver det. Men, det måste göras. Så här kan ju inte golven i huset se ut, eller hur? Du behöver hjälp av någon som kan komma och utföra golvslipning i hela huset, i alla rum. Det kommer säkert att kosta dig massor, tänker du.

Slipa golven – en investering

Men det är faktiskt inte alls så det behöver vara. Ofta är det så att när man väljer att slipa större ytor, så lämnar företagen rabatt. Det blir alltså billigare ju större golvyta som behöver slipas. Och det är faktiskt inte särskilt dyrt att ta in någon som slipar golven. Det är ju nödvändigt och det är en investering som kommer hålla länge.

Du behöver antagligen inte göra om det igen på väldigt, väldigt många år. Generellt brukar man säga att det kostar runt 144 kronor per kvadratmeter. Det kan också spela roll vad det är för typ av golv som ska slipas. Det är i alla fall mycket billigare än att byta ut hela golvet. Läs mer på golvslipning här: golvslipningkungsholmen.se