En proffsmålare får ett bättre resultat

Har du provat att måla köksluckorna själv, eller listerna, eller väggarna? Tycker du att det blev så kladdigt och jobbigt att du nu hellre låter gammal färg sitta kvar? Anlita en målare.
Att måla själv kan verka lockande, men man kan tröttna snabbt också. Det finns många bra målare i Solna som bara väntar på att du ska anlita dem. Varför ska man hålla på med förarbete, slipning, spackling, målartvätt, maskeringstejp och utlagda tidningar om man inte behöver? Istället för att köpa nya penslar som man ändå kastar sedan, låter man målare göra jobbet och de har med sig de verktyg och redskap som behövs. Ofta plockar de bort allt skräp efter sig också, och du kan bara gå och njuta av ett perfekt resultat av målarjobbet.

Spill och rinnande färg

Det är inte bara att färgen blir ojämnt pålagd eller att den rinner när man själv målar. Man kanske inte ens vet vilken typ av färg som passar bäst på varje yta. En annan sak är att proffsmålare har proffsverktyg, till och med egna stegar och byggnadsställningar, och de kan köpa in färg av rätt sort och av rätt kvalitet. Du kan utnyttja ROT-avdraget för delar av arbetskostnaden, och ofta kan du också köpa färg till specialpris. Det lönar sig att anlita en specialist när man ska ha ett hantverksjobb utfört, så att man slipper stå där med färg som bildar skinn eller som flagnar efter en tid. Målaren har stor erfarenhet och gör jobbet snabbt och effektivt.