Catering Stockholm – för alla tillfällen och för alla 

Få andra branscher och områden dras med samma dåliga rykte som catering i Stockholm. Många pekar på att det handlar om undermålig mat, bristfällig service, tråkiga menyer och höga priser. Catering är en tjänst för den late eller för exempelvis företaget som vill hitta en snabb lösning för konferenser. Stämmer detta? Nej, verkligen inte. Idag är catering i Stockholm en tjänst som passar för alla tillfällen – och för alla. 

Det senare kan exemplifieras genom att peka på de personer som medvetet valt bort kött från sina tallrikar. Är du vegan eller vegetarian så är du också en person som säkerligen vant dig vid styvmoderlig behandling i samband med olika restaurangbesök. De andra får välja mellan en massa olika, spännande rätter – du själv får en sallad och en bit bröd.

 Samma sak har tidigare gällt även för catering i Stockholm, men där har en rejäl uppryckning skett under senare år. Numera finns catering för vegan i Stockholm – och där menyn är exakt lika genomtänkt som den är för personer som håller sig till en mer allmän kost. Kort sagt: catering är för alla! 

Catering passar såväl för bröllop som för picknick

En annan detalj som sticker ut för dagens catering i Stockholm jämfört med hur den såg ut för några år sedan är att tjänsten kan anpassas för alla tillfällen. Svårt att hitta en lämplig meny för hemmafesten på gården? Svårt att välja mat till dopet eller bröllopet? Vill du ha någonting gott med dig att bjuda på till picknicken – eller ska ditt företag ordna en kick off eller en konferens? Oavsett vilket så finns det catering att ta del av. 

Företag inom branschen har blivit betydligt bättre på att anpassa och skräddarsy lösningar för varje givet tillfälle och där beställarens behov står i centrum. Det går att hitta en lösning för ett mindre sällskap likväl som för ett väldigt stort sådant.