Luckorna blir som nya

Nej, nu har du fullkomligt tröttnat på de där gula köksluckorna. Kanske var de fina en gång i tiden, men den tiden är inte längre här. Nu ska här lackas om i en riktigt fin gräddvit nyans.

Ny färg kan göra att ett helt hem känns som nytt igen. Det behöver inte vara alla ytor som målas om, utan enbart en eller ett par. Så är det till exempel med köksluckorna. Det är en yta i ett kök som inte tar upp så stor plats, beroende på kökets storlek. Men det är ändå en yta som sätter stor prägel på rummet. Större än vad du kanske är medveten om.

Att få ny färg på dina köksluckor, och kanske även nya knoppar eller handtag, kommer få hela rummet att kännas nytt. Men vilken ände ska du börja i? Tja, antingen kan du ge dig på dina luckor själv. Det kräver dock ganska många moment och riskerar att inte bli så bra. Då kan det vara bättre att anlita någon som är proffs inom området.

Lackat av ett proffs

Om du vill ha hjälp med att lacka köksluckor i Stockholm, kan du hitta företag som är riktigt duktiga inom området. Du kommer inte ens att känna igen dina gamla luckor när de kommer tillbaka, de kommer att se helt nya ut. Vill du även passa på att byta från knoppar till handtag, eller vice versa, så är det inga problem. Luckorna spacklas och lackeras efter dina val och önskemål.