PT-utbildning för alla

Alla som är intresserade av att hjälpa andra att komma igång med träning och en bra livsstil, kan gå en PT-utbildning där man pluggar teori i sin egen fart och övar tillsammans med en bra ledare.

Om man upptäckt vilken skillnad det gör att få vägledning och råd när man tränar, så kanske man vill ägna sig åt det själv. Går man en PT-utbildning i Göteborg så kan man faktiskt göra det till sitt yrke. På utbildningen lär man sig nämligen inte bara om träning och livsstil. Man får också lära sig entreprenörskap för att kunna driva ett eget företag där man arbetar så mycket som man själv vill.

Att jobba som PT på ett gym, i en hälsostudio eller liknande, är ett inspirerande sätt att hjälpa andra få det hälsosamma och aktiva liv som de mår bra av. När man går PT-utbildningen så läser man den teoretiska delen på distans, helt i sin egen takt. De praktiska övningarna gör man vid två kurstillfällen tillsammans med inspirerande ledare och de andra deltagarna.

Att gå en PT-utbildning i Göteborg öppnar många möjligheter

Utbildningen är upplagd så att alla som är intresserade ska kunna gå den med stor behållning. Meningen är att man ska kunna jobba som entreprenör och därför ingår ledarskap, entreprenörskap och livsstilscoaching som moduler i upplägget.

I kursmodulerna får man förståelsen för hur kroppen fungerar och hur man bäst bygger upp en stark och hälsosam kropp. Tillsammans med modulerna om hälsoanalys och kostkunskap ger utbildningen en komplett förutsättning för att kunna lyckas som PT.