Snickare i Uppsala är experter på att sätta upp väggar

När man behöver ha en extra vägg uppsatt kan man kontakta en snickare i Uppsala. Väggen blir korrekt uppsatt efter alla byggregler av en erfaren snickare.

Alex tittade på ritningarna framför sig. Det syntes tydligt att de tidigare ägarna hade tagit bort en vägg i det som kallades “master bedroom”. Varken han eller Nathalie ville ha ett stort sovrum utan hade valt ett av de minsta till sig. De använde ju inte sitt sovrum på samma sätt som barnen.

Att Irma skulle ha det ena, lite större rummet var helt klart. Som åttaåring behövde hon ha både lek och dansutrymme när hennes kompisar var på besök. Hur de skulle göra med tvillingarna var inte helt lätt. Just nu delade de på det stora sovrummet, men det var inte optimal.

Uppsalas bästa snickare fixar väggen

Lika mycket som det var trygghet för dem att dela, lika mycket bråkade de och kastade saker tvärsöver rummet. Det hade nog knappt hjälpt med varsitt rum på varsin sida Fyrisån. En snickare i Uppsala skulle säkert kunna sätta upp en vägg utan problem tänkte han. Det var ingen dum lösning faktiskt.

Att åter sätta upp en vägg där det suttit en vägg tidigare var ju den bästa lösningen. Alternativet att bygga ut huset var han inte lika sugen på. Det avgjorde det hela, han skulle definitivt kontakta en snickare om offert på måndag morgon. Tvillingarna skulle äntligen få varsitt rum så de kunde gå undan om de ville vara i fred och leka själva.

Läs mer på denna hemsida om snickare: https://www.snickareuppsala.nu/