Trygga planer för din fastighet

Är du en person som känner dig trygg när du vet vad som komma skall? Och vill du veta att du har pengar, tid och kompetens den dagen något måste åtgärdas i din fastighet? Allt kan planeras i detalj.

Känns det bra och tryggt när du har listor över vad du ska göra under veckan? Kanske skriver du in i din egen kalender vad som händer varje dag så du inte missar ett tandläkarbesök eller ett föräldramöte. Har du ett hus, eller stor flerfamiljsfastighet, så är det mer eller mindre ett måste att du har en plan över allt som ska åtgärdas. Vissa åtgärder kan du få påminnelse om från företaget som ska utföra dem, men i andra fall kan du vara ålagd att minnas det själv. Och vad som än ska ske, så kommer det att innebära pengar och tid. För att inte tala om att du ska hitta en tid för besök av den du behöver hjälp av.

Lägg in allt i system

Precis som du har en kalender till allt du ska göra under din vecka, månad och år, så kan du göra en underhållsplan för din fastighet. När du målar en fasad, lägger ett tak, installerar värmepanna, utför kontroller på ditt vatten och avlopp med mera, så får du också vetskap om när det ska ske åtgärder igen. Det kan vara en service, en kontroll, en nymålning, reparationer och annat som bidrar till att hålla alla ytor och funktioner i gott skick. Läs mer om underhållsplaner på denna webbsida: underhållsplaner.net